Malmö

Organic Beauty / M.Åsmundhavn AB
Davidshallsgatan 2,

Tel. 040-611 52 00
Mob. 0708 – 619 888

www.organic-beauty.se

info@organic-beauty.se

ÖPPETTIDER:

Mån-Fre 11-18

Lör 11-14

Tider för behandlingar enligt överenskommelse.

Kvällsmottagning tisdagar och onsdagar

TELEFONTID:

alla dagar 7-21

 

Välkommen till Organic Beauty / M.Åsmundhavn AB

Idag lever vi i ett samhälle med miljöproblem, vi stressar, äter och sover dåligt, motionerar för lite eller på fel sätt …..Listan kan bli lång. Vad vi minst av allt tänker på är oss själva, vi vårdar bilen och de materiella tingen men vad ger du dig själv? Det är viktigt att du stannar upp och ger dig själv den omvårdnad du behöver för att hämta nya krafter.

I vår lokal på Davidshallsgatan 2 ser vi till helheten hos människan och arbetar enligt denna princip. Vi jobbar med dr. Alkaitis holistic skin care, Dui och Gaia konceptet enligt österländsk filosofi vilket även innefattar hälso- och kostråd. Målsättningen med dessa behandlingar är att få igång cirkulationssystemen er i kroppen. Den populära ”Madonnabehandlingen” 02 Intraceuticals Oxygenbehandling med Hyalyronsyra är en naturligt metod för att minska rynkor, påsar under ögonen, slapp hy och erythem (rodnad).

Du är alltid välkommen att komma förbi och få svar på dina frågor kring våra produkter och behandlingar och om du vill ha en personlig konsultation bokar vi gärna in en tid till dig.

Du är även välkommen att reservera plats när vi har kurs i hudvård och hälsa eller individuell make up konsultation.

Välkomna till oss önskar Magnhild med personal